Bianca Drăgușanu nu s-a mai putut abține! A ținut să se afle de la ea!: ”Am simţit emoţiile acasă în sufletul meu, vă jur!”

La scurt timp după nunta regală, Dianca Drăgușanu a postat un mesaj despre Meghan Markle și despre legătura frumoasă dintre ea și soțul ei, Prințul Harry. Vedeta a analizat în detaliu ținuta fostei actrițe. A observat că s-a pus accent pe simplitate. Iată ce a spus Bianca despre evenimentul anului și despre ținuta fostei actrițe.

Bianca Drăgușanu, despre ținuta lui Meghan Markle de la nuntă

Loading...

„Mă uitam şi eu aşa la ei, Dumnezeule cum se uitau ei doi unul la celălalt, aşa de frumos şi atât de plini de iubire şi de natural, că despre asta vorbesc.

Pur şi simplu erau doar ei doi acolo în mare aia de oameni. Am simţit emoţiile acasă în sufletul meu, vă jur! Erau doar ei doi deşi miliarde de oameni îi urmăreau. Harry şi Meghan, despre ei vorbesc. Ei înseamnă iubire. Mireasa nu are pietre peste paiete, peste două volane şi înfiptă cu o broşă, nici lanţuri care se preling într-un decolteu îndoielnic, din urechi nu-i atârnă nicio floare asortată cu puful de la sandale.

Are un bucheţel de flori, vai mama lui, micuţ drăguţ. Nu are unghii lungi, nu are machiajul strident şi chiar poţi să îi vezi trăsăturile. Nu are poză de grup pe trepte cu toate florile primiteîn braţe şi nici nu postează câte una pe zi ca să trăiască şi Facebook-ul ei câteva luni după un aşa eveniment.

Mie îmi plac nunţile şi îmi plac miresele. Cel mai mult îmi place momentul în care văd cupluri în care amândoi îşi doresc să fie acolo. M-am topit! (…) Am remarcat-o pe regină, era foarte mişto îmbrăcată”, a fost declarația Biancăi Drăgușanu, potrivit cancan.ro.

Bianca Drăgușanu i-a admirat pe miri în ziua cea mare. De asemenea, a admirat simplitatea pe care Meghan Markle a pus accent în ziua în care a devenit soția Prințului Harry.

Bianca Drăgușanu, despre despărțire: „Ce ai tu…”
Bianca Drăgușanu și Victor Slav formează unul din cele mai invidiate cupluri din lumea mondenă. Cei doi sunt împreună de ceva timp și lucrează la același post de televiziune.

Blondina care prezintă emisiunea „Te vreau lângă mine” la Kanal D a vorbit despre o posibilă despărțire povestind o întâmplare a unei prietene.

„Mă am pe mine”

„O prietenă mi-a spus că soţul nu petrece timp cu ea, că stă la birou şi am întrebat-o foarte simplu. Ce ai tu mai important pe lumea asta. Şi ea a spus pe mine. În funcţie de răspunsul asta mi-am ghidat întreaga existenţă.

Timpul e cel mai important pe lumea asta, nu îl putem cumpăra, recuperea, împrumuta, nu avem cum să dăm zile de la noi oricât de mult ne-am dori. Aşa este şi în iubire, dacă primeşti timp înseamnă că eşti important în viaţa celuilalt.

Loading...