Femeia asta miroase moartea cu 10 ani înainte ca aceasta “să-şi facă apariţia”. Umblă prin spitale şi spune oamenilor când vor muri

Ari Kala, de 24 de ani, din New South Wales, Australia, susţine că este clarvăzătoare. La 12 ani a mirosit că unchiul ei nu mai are mult timp de trăit, după ce l-a vizitat la spital.

După doar câteva zile acesta s-a stins din viaţă. La 14 ani, i-a spus unei tinere vecine să aibă grijă la ce mănâncă pentru că altminteri va muri în mai puţin de 10 ani. Şi această prezicere s-a adeverit.

Loading...

Acum, Ari, a devenit una dintre cele mai căutate clarvăzătoare din Australia, scrie click.ro. Ea zice că moartea miroase a „mucegai dulce, a putrefacţie ciudată, a boală”.

Tânăra este chemată frecvent în azilele pentru bătrâni pentru a le spune acestora „când să se pregătească pentru marea trecere în nefiinţă”. Apropiaţii susţin că până acum nu a greşit nici o prezicere.

Ce regrete au oamenii când mor. Dacă am putea da timpul înapoi…

Nu de putine ori auzim ca un suflet sanatos este cel ce asigura si un corp sanatos, nu doar mintea sanatoasa este decisiva in sanatatea noastra fizica. Din ce in ce mai mult se dovedeste concret faptul ca, atunci cand sufletul ne este ingreunat, nu reusim sa ne bucuram de prezent, de micile bucurii ale vietii si sa ne debarasam de povara trecutului sau de ingrijorarea pentru viitor, incet incet aceste trairi si emotii apasatoare si negative imbolnavesc corpul. Exista o legatura indiscutabila intre spirit, minte si corp.

Un recent studiu neconventional, cu un caracter special, a fost realizat in Australia de catre un grup de medici si asistente preocupati nu doar de starea de sanatate a pacientilor lor ci si de sufletul acestora si de povestile de viata pe care acestia le purtau dupa ei.

Concluziile au fost publicate in cartea “Top cinci regrete ale celor care mor” si au captat instant atentia media.

Statistic, iata care sunt marile regrete pe care oamenii le au cand se afla spre finalul vietii lor.

1. “Imi doresc sa fi avut curajul sa imi traiesc viata onest fata de mine insumi, nu viata pe care altii o asteptau de la mine”.

2. “Imi doresc sa nu fi muncit asa de mult si stiu ca de mine depindea sa imi schimb prioritatile”.

3. “Imi doresc sa fi avut curajul sa imi exprim sentimentele.”

4. “Imi doresc sa fi pastrat mai indeaproape legatura cu prietenii adevarati.”

5. “Imi doresc sa imi fi dat dreptul sa fiu mai fericit(a).”

Este cu adevarat posibil sa eviti sa ai asemenea regrete de-a lungul sau la finalul vietii tale si sa iti traiesti viata in armonie, fara dureri sau regrete pentru trecut, asigurand astfel hrana si balsam pentru sufletul tau si eliberandu-l de trairi negative cum ar fi resentimentele, parerile de rau, suferintele inutile.

Sunt multe lucruri asupra carora nu avem niciun control, cum ar fi moartea oamenilor la care tinem, dar sunt inca si mai multe lucruri pe care le putem schimba ca sa nu adunam regrete.

Loading...