Gabriela Cristea ARE MOTIVE să fie îngrijorată ACUM. Cea mai MARE SUPĂRARE a vedetei TV s-a AFLAT:

Gabriela Cristea are motive să fie îngrijorat acum. Vedeta TV traversează o perioadă mai dificilă, pentru că fetiței sale îi cresc dinții.

Gabriela Cristea, prezentatoare de televiziune și realizatoare de programe TV, în vârstă de 43 de ani, este o persoană extrem de naturală și împărtășește totul cu fanii săi și cu oamenii din emisiunea pe care o prezintă.

Loading...

Astăzi, în emisiunea pe care o moderează, frumoasa prezentatoare TV le-a povestit tuturor că Bella Victoria Margot, fetița ei și a lui Tavi Clonda a făcut febră și nu s-a simțit bine, pentru că îi cresc dinții, informează spynews.ro.

„Fiică-mea suferă îngrozitor, pentru că îi ies dinții, a făcut febră, nu am dormit…vai de noi” a spus Gabriela Cristea, în emisiunea ei.

Recent, Gabriela a oferit detalii despre perioada sarcinii! Chiar dacă a trecut de 40 de ani, îndragita prezentatoare TV si-a dorit enorm sa devina mamica, asa ca a facut tot ce i-a stat in putina pentru a duce sarcina la bun sfarsit.

„Vreţi să vă povestesc eu ce înseamnă tratamente? Eu mi-am făcut timp de nouă luni injecţii în burtă în fiecare seară. Nu am spus niciodată chestia asta. Şi nu m-am plâns niciodată şi vreau să spun că le încurajez pe toate prietenele mele care fac astfel de tratamente.

Am avut trombofilie, nimic grav. Am făcut în fiecare zi până în ultima zi de sarcină injecţii în burtă şi mi le făceam singură. Şi într-o seară mă durea şi într-o seară nu mă durea şi tot aşa… până am ajuns la nouă luni şi nu a fost greu deloc. Important e să îţi doreşti cu adevărat” a declarat Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea a debutat la TVR 1 în 1994, ca prezentator al concursului Eurovision. De-a lungul carierei sale, ea a prezentat diverse emisiuni matinale și de divertisment la Tele 7abc, iar apoi a lucrat la Pro TV ca PR Manager în campania ProNato și prezentator.

Pentru cei ce nu știau, în perioada noiembrie 2000 – iulie 2005, Gabriela a fost prezentator de știri sportive și co-prezentator al unei emisiuni matinale la B1 TV. Iar din 2007 până în primăvara lui 2011 a lucrat la postul Kanal D, fiind prezentatoarea emisiunii reality-show Noră pentru mama. În prezent, proaspăta mămică este prezentatoarea emisiunii , Te iubesc de nu te vezi , Pe Antena Stars.

Loading...