HOROSCOP. Mihai Voropchievici, despre comportamentul amoros al Balanțelor

HOROSCOP. Mihai Voropchievici a prezentat în rubrica „Magia Zilei” comportamentul amoros al Balanțelor.

HOROSCOP. Balanța este un semn complicat. La curțile regilor medievali ați fi avut un loc de cinste, arta, jocul seducției nu are niciun secret pentru dumneavoastră. Și pentru că sunteți sensibili la orice formă de galanterie și la formele cele mai sofisticate de apropiere amoroasă.

Loading...

HOROSCOP. Dumneavoastră adorați curtea subtilă, manevrele complicate menite să vă seducă, să seduceți, practicați cu măestrie și apreciați toate acele momente în care sunteți destinatarul unor activități sau atitudini unora similare.

HOROSCOP. Cei brutali se iau sinceri și care merg prea brusc la esență ar trebui să se abțină să-și declare sentimentele și mai ales unei Balanțe, pentru că nu vor avea niciodată succes în fața lor.

HOROSCOP. Balanțele o vor lua așa cum le cere Venus: trebuie să fii rafinat, original, o alternanță subtilă între reținere și pasiune debordantă.

HOROSCOP. Dragostea Balanțelor nu este pentru primul venit. Când au găsit partenerul care le convine vor fi fidele și pline de imaginație.

Vor deveni miliardare in urmatorii trei ani. Zodiile care incep sa atraga banii ca un magnet, inca din 2018

Nu toata lumea are norocul sa aiba multi bani sau cel putin starea materiala pe care si-ar dori-o. Astrele ne dezvaluie care sunt zodiile care se vor imbogati in 3 ani si care vor atrage banii ca un magnet.

Iata care sunt acestea:

CAPRICORN:

Se stie despre acesti nativi ca sunt extrem de muncitori si ambitiosi si in urmatorii 3 ani vor culege roadele muncii lor. Aceasta va fi rasplata lor!

Desi multi vor fi sceptici in legatura cu metodele prin care acesti nativi vor obtine acesti bani, capricornii ii vor obtine pe cale cinstita, fara sa faca nimic neortodox.

Nativii nascuti sub acest semn zodiacal vor avea o ascensiune vizibila in cariera si este posibil sa obtina si bani dintr-o mostenire. Astfel, acesti nativ au toate sansele sa se imbogateasca.

LEU:

Pentru acesti nativi se anunta vesti excelente din punct de vedere financiar in urmatorii 3 ani. Astrele spun ca trebuie sa aiba rabdare pentru ca li se vor umple conturile in curand.

Leii sunt persoane puternice si capabile sa ajunga de fiecare data acolo unde si-au propus, indiferent cat de greu le-ar fi. Ambitia si perseverenta lor vor fi rasplatite prin bani.

Pe langa acest lucru, norocul le va surade si vor castiga bani si prin mijloace care nu implica nici un fel de munca. Este cel mai bine ca acesti nativi sa se concentreze pe planul financiar in urmatoarea perioada si daca fac asta nu vor regreta.

TAUR:

Va ploua cu bani in urmatorii ani pentru acesti nativi si castigurile lor vor creste vazand cu ochii. Taurii vor obtine bani din toate partile, de la rude, de la sefi sau chiar de la cine nu se asteapta.

Este posibil ca acesti nativi sa ajunga chiar intr-o pozitie de conducere si va fi nevoie sa gestioneze bugete uriase. Este adevarat ca acesti nativi au o minte sclipitoare si de aceea vor avea atat de multe de castigat.

Nativii nascuti sub acest semn zodiacal vor avea de castigat si pe plan sentimental pentru ca pentru ei, bogatia nu sta doar in lucruri materiale.

Loading...