Pana la LACRIMI ! Aceasta este cea mai emotionanta si frumoasa MELODIE…

3 zodii care NU PLANG NICIODATA. Iata cei mai puternici nativi

Indiferent de steaua sub care ne-am nascut, cu totii avem probleme in viata. In timp ce unii sufera din orice, urmatoarele 3 zodii nu plang niciodata, chiar daca se afla in situatii disperate.

Loading...

Pe urmatorii nativi nu ii vezi ca se plang de ceva sau sufera „la vedere”, asta pentru ca s-au nascut sub cele mai puternice semne din horoscop. Iata care sunt cele 3 care zodii nu plang niciodata:

1. Leu

Cei nascuti in zodia Leu sunt condusi de dorinta de a fi pe primul loc si pentru asta duc o lupta zilnica.

Atunci cand ii vezi cu lacrimi in ochi inseamna ca s-a petrecut o minune si fac asta doar in situatii exceptionale.

N-ai sa-i vezi insa cum se plang de problemele lor si nu fac asta neaparat din cauza orgoliului, ci mai degraba pentru tin foarte mult la discretie. Cuvantul ce-i caracterizeaza este actiunea si abia dupa ce le castigi increderea le vei putea observa si partea sensibila.

2. Capricorn

Zodia de fata se afla printre cele mai muncitoare, in cautarea perfectiunii pe toate planurile. Vrea sa fie un exemplu de urmat pentru toate lumea si este constienta ca pentru asta nu trebuie sa-si arate niciodata slabiciunea.

Cei nascuti in zodia Capricornului sunt oameni obsedati de munca si de a face totul perfect, astfel ca nu-si permit sa lase garda jos nici macar pentru o clipa.

Unul dintre motivele pentru care acesti nativi sunt vazuti ca niste oameni fara sentimente este si faptul ca ei vad necazurile ca pe niste sarcini ce trebuie rezolvate cat mai repede.

3. Scorpion

Si aceasta zodie se afla in topul celor puternice, astfel ca nu va da niciodata impresia ca este doborata de probleme.

Cei nascuti sub acest semn sunt persoane perseverente si hotarate, iar prietenii lor, foarte putini la numar, sunt singurii care au ocazia sa le vada adevarata fata. Pentru ceilalti,

Scorpionul este un om plin de energie si idei, pe al carui chip nu se va observa niciodata vreo emotie.

Cele trei zodii enumerate mai sus sunt considerate foarte muncitoare, puternice si obsedate de munca. Sa fie acesta un lucru bun sau un dezavantaj?

CITESTE SI: CELE DOUĂ ZODII CARE POT CUCERI LUMEA DACĂ ÎȘI UNESC FORȚELE

”Unde-s doi, puterea crește”, spune un vechi proverb românesc, însă nu există decât un cuplu care care dă cu adevărat dovadă de puteri nebănuite, atunci când lucrează împreună, iar

acesta este format, potrivit astrelor, din Capricorn și Scorpion.

Astrele au făcut ca acest cuplu, Capricornul și Scorpionul, să formeze cel mai compatibil duo, procentul lor de reușită fiind de 98 la sută,

în cazul în care își unesc forțele pentru o cauză, fie că este vorba despre un proiect, un eveniment, o rărbunare, un joc de putere sau să cucerească lumea împreună.

Calitatea principală a acestui duo este aceea că fiecare știe cum să scoată ceea ce este mai bun din celălalt.

Capricornul are o serie de însușiri generale care demosntrează cât de potrivit este pentru succes: ambițios, loial, muncitor, cu sânge rece și fără să se implice emoțional atunci când are de dus la bun sfârșit o sarcină, responsabil,

precaut, rațional, cu un simț acut al realității, un bun evaluator al oricărei situații, stabil, solitar, exigent, neîncrezător.

Pe de altă parte, Scorpionul îl completează perfect: debordează de creativitate, este popular, hotărât, la fel de rațional și responsabil precum Capricornul, îndrăzneț, puternic, profund, însă mult mai sensibil, sentimental și generos decât acesta.

Împreună formează cuplul perfect pentru că în majoritate punctele lor de vedere se potrivesc, au aceleași țeluri, așteptări și scară de valori. Știu să scoată la iveală cele mai bune calități pe care le are celălalt, datorită unei empatii debordante.

Își realizează unul celuilalt calitățile, dar și defectele, motiv pentru care relația dintre Capricorn și Scorpion se bazează pe respect.

Iar respectul îi determină să-și accepte ideile unul altuia ideile, să le evalueze la rece, iar cel mai bine face asta Capricornul, și să ajungă la cea mai strălucită variantă în care pot atinge un scop.

Calitatea vieții lor este superioară, tocmai pentru că sunt capabili, împreună, să recunoască tot ceea ce este valoros și să se lase guvernați de aceste valori.

Nu iau decizii pripite și nu știu să se certe între ei. Scorpionul este mai sensibil și mai impulsiv, însă se stăpânește în prezența Capricornului, de la care apreciază tăcerea și detașarea.

Ambiția Capricornului nu face decât să o alimenteze pe cea a Scorpionului, care este un lider înnăscut.

Acesta din urmă are o capacitate uriașă de a hipnotiza masele, este foarte creativ, în timp ce Capricornul execută chirurgical orice își pune în plan. Tocmai de aceea, implementează perfect ideile Scorpionului.

Planul lor merge ca uns pentru că, pe lângă respect, ambele zodii sunt extrem de loiale. Nu va interveni invidia care să le strice jocul,

iar dacă în alte cazuri trădarea își poate face loc cu ușurință și poate distruge un proiect, fidelitatea celor două semne le fac să fie ehcipa perfectă.

Loading...