Peste 24 de milioane de oameni au urmarit cu sufletul la gura acest videoclip: “Cum e posibil asa ceva?” Clipul video care te face să te gândești a doua oară când vei merge pe stradă

Un experiment social realizat de americanii de la OckTV a avut un impact mare in mediul online. Peste 24 de milioane de internauti au urmarit imaginile si tras concluzii dure, pe seama acestui experiment.

Studiu de caz: Protagonistul este un tanar care poarta un tricou rupt, pe un ger naprasnic. Tremurand, acesta cere ajutorul trecatorilor, insa nimeni nu pare sa se sinchiseasca sa il ajute cumva.

Loading...

Traim intr-o multime solitara, suntem aproape fizic unii de altii, insa individualismul si egoismul primeaza. Ce pateste acest tanar este o realitatea crunta a zilelor noastre.

Va invitam sa urmariti imaginile, cu mentiunea ca sta in puterea noastra sa schimbam ceva si sa devenim mai buni cu aproapele nostru:

Leșin de râs! Educatoarea le-a spus copiilor să bată din palme. După aceasta 6 MILIOANE de oameni au îndrăgit copilul în ALBASTRU! El îți va face ziua mai frumoasă – VIDEO

Deși copiii mici sunt …mici, aceștia niciodată nu încetează să ne uimească și să ne amuze.

În decursul unei zile un copil te poate amuza atât de mult încât devii încărcat energetic pe o săptămână înainte.

Părerea mea e că dacă vreodată Steven Spielberg va decide să filmele o comedie, cu siguranță această comedie va fi cu copii în rolurile principale, pentru că așa cum amuză copiii, nu amuză nimeni.

Iar video-ul de mai jos demonstrează absolut cele spuse.

Îl iubesc și îl ador pe acest copilaș drăguț.

Este exact ceea de ce ai nevoie după o zi grea și extenuantă de muncă.

Este imposibil să privești acest video fără a zâmbi larg.

Sunt absolut convins că învățătoarea nu a crezut niciodată că filmulețul pe care ea l-a făcut va fi privit și îndrăgit de 3,6 milioane de oameni! Acest băiețaș în maiou albastru este adorabil! Doar privește cu câtă plăcere el râde atunci când muzica încetează să cânte.

Probabil nu există pe lume mai mare bucurie pentru părinți dacât să aibă un astfel de pici acasă.

Cu siguranță el va trece prin viață cu zâmbetul pe buze.

Dacă și tu ai îndrăgit acest copil zglobiu, atunci fă share acestui video pe Facebook.

Au început să râdă de ea pentru că era prea grasă, dar i-a lăsat pe toţi cu gura căscată!

Loading...