Povestea pe care mulți au uitat-o! Vladimir Draghia a vorbit despre o aventură cu Andreea Marin! „Face foarte multe…” Ce-a putut să spună despre Zână:

Unul dintre cei mai atrăgători bărbați din Romania a dezvaluit ca nu isi poate imagina o relatie cu Andreea Marin.

Invitat la emisiunea Agentul VIP, Vladimir Draghia a fost provocat de Cristi Brancu sa spuna cum ar agata si cum ar da papucii unor vedete din Romania. Burlacul a dezvaluit ca langa Andreea Marin nu se vede si a mai marturisit ca nici nu ii place discursul ei.

Loading...

„Nu ma vad langa Andreea Marin! Nici nu are rost sa vorbesc despre asta. Stiu ca face foarte multe fapte bune, nu imi place discursul ei, este prea …. Zana. Oricum, e cu trei clase peste mine si nu pot”, a spus Vladimir Draghia.

Doiniţa Oancea a fost prezentă în platoul unei emisiuni tv şi deodată a început să plângă, în timp ce povestea cum a descoperit că era înşelată. Vedeta a mărturisit că i-a luat telefonul după ce a adormit şi a văzut toate mesajele de la ea…cealaltă femeie.

“Ieri am aflat… după ce a adormit, i-am luat telefonul, pentru că îi ştiam parola şi am văzut mesajele de la ea… Era un schimb de mesaje de la ea… I-a scris: «Hai, iubirea mea, nu mai vii?»” „E vorba de Roxana? (…). Hai să îţi spun, pentru că eşti prietena mea şi trebuie să ştii. I-am văzut de mână în mall.”, a spus prezentatoarea unei emisiunii.

Ei bine, gata cu suspansul. Toate replicile au fost un mic test la care i-a supus vedeta pe gazdele unei emisiuni. Ea le-a povestit că recent i-a învăţat pe elevi cum să intre în anumite stări.

Actriţa a vorbit şi despre relaţia pe care o are cu Augustin Viziru. “Eu am spus mereu, nu avem nimic împreună, suntem doar prieteni. Mereu am spus asta, unii dintre oameni au vrut să ne ia în serios, alţii, nu”, a mărturisit vedeta.

Vedeta a recunoscut că se înţelege foarte bine cu actorul şi că au o prietenie de lungă durată, care nu se poate destrăma foarte uşor.

”Am colaborat pentru un nou proiect. Eu fac bine, el face bine. Avem o prietenie de lungă durată care nu se poate destrăma cu prea multă uşurinţă.”, a spus Doiniţa Oancea. Când a fost întrebată ce caută la un bărbat, Doiniţa a făcut o listă cu numeroase calităţi pe care şi le doreşte de la bărbatul din viaţa ei. ” Trebuie să aibă o inteligenţă emoţională, să fie deştept, să aibă simţul umorului şi să ne înţelegem, să fim pe aceaşi linie din punct de vedere al comunicării.”, a mai declarat bruneta, potrivit cancan.ro.

Loading...