Previziunile astrologilor pentru 2018 – 2020: Saturn in Capricorn. Astrele ofera o lectie acestor 7 zodii

Saturn în Capricorn are capacitatea de a transforma totul, recomandăm să concepeţi un plan deoarece aceste proiecte vor fi pentru următorii 29 de ani.

În urma tranzitului Saturn în Capricorn, mulţi vor învăţa să trăiască cu adevărat, să aprecieze ceea ce au dobândit, să conştientizeze dacă ura le este de folos, ne vom întoarce la obiceiurile de demult.

Loading...

Saturn înseamnă reguli, muncă grea, restricţie, răbdare, structură. Saturn are capacitatea de a transforma totul în jurul nostru, dacă evident vom munci pentru a realiza ceea ce ne propunem.

În caz contrar, ne va oferi o lecţie dură, în urma căreia vom reveni cu picioarele pe pământ. Cei care au muncit ani la rând dar şi cei au profitat de munca lor acum vor fi scoşi în faţă, nimeni nu va mai profita de ei, cu alte cuvinte, se vor răzvrăti.

Până la sfârşitul tranzitului lui Saturn în 2020, toţi ne vom schimba atitudinea asupra unui domeniu din viaţa noastră.

BERBEC

Pentru nativii Berbec această schimbare din data de 20.12.2017 va aduce mai multă ambiţie, tenacitate în atingerea scopurilor. Tot ce aţi conceput la nivel de viziune, sub influenţa lui Pluto până acum, în urma acestui tranzit va fi dus la superlativ, de aceea recomandăm gestionarea cu atenţie a energiei.

Dacă nu aţi început un serviciu sau o afacere acum cresc şansele de a o face. Dacă alţii au profitat de munca dumneavoastră, acum va ajunge cuţitul la os şi o să vă daţi demisia pentru a vă ocupa doar de visele dumneavoastră.

Uranus va trece în casa a II-a, a banilor, prin urmare va aduce belşug şi sume mari de bani tocmai pentru a vă oferi posibilitatea de a fi promovat la locul de muncă sau a vă îndeplini visele. Abia după 30 de ani o să vedeţi că tot ce aţi gândit în această perioadă cu Saturn în Capricorn a fost de bun augur.

TAUR

Nativii Taur, în urma acestui tranzit, de aproximativ 3 ani, vor evolua pe plan intelectual, de aceea cei ce nu au avut posibilitatea de a studia ceea ce îi pasiona, acum pot să mai înceapă o facultate.

Dacă până acum ei mergeau pe principii clare, logice şi bine argumentate, schimbările aduse de planetele mari pentru următorii 3 ani îi pun în situaţii inedite, ei vor renunţa la acele principii filosofice consacrate pentru a experimenta.

Va fi destul de greu, mai ales că vor fi nevoiţi să renunţe la morală, încercând să adopte o atitudine detaşată. Alţi nativi Taur pot să îşi schimbe religia, fie prin căsătorie cu un partener de altă religie, fie fiind inspiraţi în urma unei călătorii.

Vor fi şi Tauri care se vor întoarce acasă după 9-12 ani, 25-29 ani de pribegie în străinătate, cel mai probabil cu dorinţa de a începe o afacere.

GEMENI

Saturn în Capricorn pentru nativii Gemeni aduce câştiguri financiare, aceste sume venite de pe urma unor speculaţii pot să fie înmulţite, dar de cele mai multe ori ulciorul nu merge de multe ori la apă, prin urmare, recomandăm evitarea speculaţiilor, mai ales ale celor ce irită legea, deoarece Saturn nu umblă cu astfel de lucruri.

Nativii Gemeni ce ştiu că sunt dependenţi de ceva să ia aminte, căci pe parcursul următorilor 3 ani, totul va funcţiona astfel încât ei vor renunţa la acele plăceri costisitoare, poate chiar cu preţul sănătăţii.

Vor fi şi nativi Gemeni care s-au luptat ani pentru a câştiga în instanţă custodia unui copil, un bun, acest tranzit le va face dreptate, iar dacă au jurat mincinos în faţa judecătorului acum procesele vor fi reluate şi vor fi găsiţi vinovaţi.

Un alt aspect important ţine de latura sexuală, mulţi nativi vor fi tentaţi să calce strâmb, să îşi înşele partenerul, numai că totul va ieşi la suprafaţă şi cel mai probabil vor rămâne şi singuri. Ultima situaţie a acestui tranzit este legată de descoperirea unor secrete ascunse vreme de aproximativ 30 de ani, mai ales dacă vorbim de copii nelegitimi.

Rac

În urma tranzitului Saturn în Capricorn, mulți vor învăța să trăiască cu adevărat, proiectele inițiate acum vor fi pentru următorii 29 de ani:

Saturn, plasat în casa căsătoriei, se va manifesta asemenea unui cutremur în căsniciile ce nu mai au nimic solid, de fapt cred că acești nativi vor avea și ei puterea să spună STOP acolo unde lucrurile nu mai merg.

Relațiile care au mers din inerție, în următorii 3 ani vor înceta, pe cale amiabilă, vestea bună este că acești nativi vor întâlni la scurt timp altă persoană care să îi facă să simtă că recuperează timpul pierdut. Dacă în primă fază Saturn aduce mari probleme sau restricții în cãsnicie, frustrãri, piedici, responsabilități, după ce Racii vor avea curajul să vorbească cu ei înșiși, totul va fi diferit.

Nativii Rac tineri și singuri pot întâlni un partener de viață foarte stabil, care știe să își asume responsabilitatea, matur, dar cu 9-12 ani mai în vârstă. Există chiar șansa ca Racii să urmărească și un interes în urma unor relații, poate pentru a-și consolida și statutul în societate.

Leu

În urma tranzitului Saturn în Capricorn mulți vor învăța să trăiască cu adevărat, proiectele inițiate acum vor fi pentru următorii 29 de ani:

Nativii din Leu vor pune preț pe munca lor, vor învăța să se aprecieze mai mult, să își acorde timp și pentru odihnă. Dacă ultimii ani Leii au simțit că muncesc în zadar, că eforturile lor nu sunt apreciate, acum pare că a venit și vremea lor.

În urma unei conjuncturi de moment ei vor întâlni persoanele de care au nevoie pentru a duce la bun sfârșit ceea ce își doresc, cel mai probabil vor prinde mai multă încredere în forțele proprii.

Mulți nativi Leu vor începe să coordoneze proiecte noi sau activități profesionale pe cont propriu, deoarece se vor simți în formă, consideră că au tot ce le trebuie pentru a reuși, ceea ce este și adevărat. Saturn și Pluto aduc multe provocări dar și MARI realizări.

Pe partea de sănătate, cei ce se confruntă cu probleme deja le recomandăm schimbarea stilului de viață, adoptarea unui regim mult mai apropiat de cel de acum 200-300 de ani, abundența de multe ori poate și distruge.

Fecioara

În urma tranzitului Saturn în Capricorn, mulți vor învăța să conștientizeze dacă ura le este de folos, proiectele inițiate acum vor fi pentru următorii 29 de ani:

Fecioara va avea pe Saturn plasat în casa iubirii, prin urmare va fi mult mai selectivă, își va prezenta ideile fără a avea o problemă. Acest tranzit va aduce o lecție Fecioarelor, pe care nu o vor uita toată viața. Vor învăța să nu mai judece după aspect, după prima impresie, vor simți în primă fază că Universul îi dorește răul.

Fecioarele vor fi nevoite să renunțe la critică, mai ales față de copiii lor, vor învăța să respecte mai mult, toate aceste învățăminte vor fi conștientizate pe propria persoană. Prin urmare, Fecioarele vor fi puse la zid de iubire, vor renunța la principiile lor, ceea ce va aduce, după multe perioade de umilire, iubirea mult așteptată.

Fecioarele ce au un talent din naștere și nu a fost valorificat, în urma acestui tranzit vor ieși în lumina reflectoarelor, vor primi aprecieri și încurajări.

Balanta

În urma tranzitului Saturn în Capricorn, mulți vor învăța să trăiască cu adevărat, proiectele inițiate acum vor fi pentru următorii 29 de ani:

Balanțele vor avea pe Saturn plasat în casa a IV-a, a familiei, prin urmare vor fi șanse mari ca să își ia rămas bun de la cineva drag, această suferință îi va maturiza, vor prelua ei conducerea casei.

Cei ce au ceva resurse financiare acum vor dori să facă investiți pe termen lung, recomandăm în acest caz evitarea asocierilor, mai ales cu membrii familiei.

Balanțele care au trăit o copilărie grea, lipsită de iubire, acum vor identifica cauza acelor situații, vor dori să își rezolve problemele din subconștient, pentru a fi ei un exemplu mai bun de părinte pentru copii. Balanțele care au un viciu moștenit în urma acestui tranzit vor renunța la acesta pentru a reface legătura de iubire în familie, cel mai probabil pentru a redobândi respectul copiilor.

Scorpion

În urma tranzitului Saturn în Capricorn, mulți vor învăța să trăiască cu adevărat, proiectele inițiate acum vor fi pentru următorii 29 de ani:

Saturn plasat în casa discuțiilor și a călătoriilor scurte aduce multă disciplină și spirit practic în gândire și în studiu.

Scorpionii vor fi mai reci, rigizi, vor vorbi clar și răspicat pentru a-și intimida interlocutorul. Dacă vor semna contracte, aceștia vor fi prudenți, cel mai probabil vor cere sfatul unui avocat.

Călătoriile scurte de 3-4 zile chiar și în străinătate le sunt benefice, deoarece vor fi eficienți, vor întâlni multe persoane noi. Totuși, prin această atitudine dură îi vor îndepărta pe cei dragi, nu vor mai oferi aproape deloc sfaturi, deoarece vor considera că totul se va întoarce împotriva lor.

Recomandăm să aveți mai multă încredere în ceilalți. Chiar dacă de cele mai multe ori ați fost dezamăgiți și ați reluat unele lucruri întrucât ceilalți au fost incompetenți, dacă nu le oferiți șansa să arate că au evoluat, nu veți reuși singuri.

Sagetator

În urma tranzitului Saturn în Capricorn mulți vor învăța să trăiască cu adevărat, proiectele inițiate acum vor fi pentru următorii 29 de ani:

Ultimii 3 ani au adus unele lecții acestor nativi din Săgetător, acum teama de sărăcie vă preocupă. Situația materială se va îmbunătăți, veți acumula multe bunuri, dar trăind cu frica de a nu pierde peste noapte totul veți deveni zgârciți.

Acest tranzit al lui Saturn în Capricorn are un puternic impact asupra securității și al conservării, vor veni idei geniale pentru a face bani, vă veți asocia cu persoane noi, poate mai tinere, care vor rămâne în afacere mulți ani.

Tot ce începeți în această perioadă de 3 ani aproximativ va fi conceput cu multă muncă, tocmai de aceea rezultatele vor fi amplificate de la an la an.

Recomandăm să nu faceți împrumuturi, deoarece fie nu o să reușiți să achitați creditul, fie nu o să mai vedeți bani înapoi.

Capricorn

În urma tranzitului Saturn în Capricorn, mulți vor învăța să trăiască viața, proiectele inițiate acum vor fi pentru următorii 29 de ani:

Capricornii devin în urma acestui tranzit mai serioși, mai hotărâți să pună în practică ceea ce i-a învățat Pluto din 2007.

Va fi o perioadă de regenerare, când SCHIMBAREA va fi cuvântul ce va caracteriza aceste persoane. Pot întâlni persoane noi, care să îi ajute să evolueze, de care să de îndrăgostească.

Relațiile lungi acum vor trece prin momente de cotitură, doar sinceritatea și devotamentul vor face ca ele să reziste, însă acolo unde a dăinuit minciuna și totul a mers din inerție, acum se va pune punct. Vor fi nativi Capricorn care vor deveni părinți după mulți ani de așteptare, deoarece acei copii sunt Karmici pentru părinți.

În afaceri Capricornii vor fi mai silitori ca niciodată, vor încerca să îmbine clasicul cu noutatea, rezultatul în cazul lor va fi garantat, cei mai buni lideri pentru următoarele decenii vor fi aleși din rândul acestor nativi.

Varsator

În urma tranzitului Saturn în Capricorn, mulți vor învăța să conștientizeze adevăruri, proiectele inițiate acum vor fi pentru următorii 29 de ani:

Vărsătorii îi au pe Saturn și Pluto în casa a XII-a și tot ce ține de culise aceștia vor efectua. Cei mai avantajați vor fi cei ce lucrează în spionaj, cercetare, medicină, biologie. Tot ce ține de secret acum poate ieși la suprafață, dar totodată vor fi și cazuri în care acum, în această perioadă, se vor constitui unele evenimente ce se vor divulga peste 30 de ani.

Vărsătorii vor avea momente de depresie, în care vor căuta liniștea, vor opta pentu a se retrage în singurătate. Unele îndoieli inconștiente îi vor face să își piardă încrederea în sine.

Trebuie să se aștepte la multe necazuri cauzate de ceilalți, vor fi și nativi care vor opta în această perioadă să se răzbune pentru ceea ce a pățit familia lor. În ciuda acestor încercări, vor găsi resursele interioare pentru a se descurca singuri.

Pesti

În urma tranzitului Saturn în Capricorn, mulți vor învăța să să conștientizeze dacă ura le este de folos, proiectele inițiate acum vor fi pentru următorii 29 de ani:

Nativii Pești vor avea pe Saturn plasat în casa a XI-a, deci vor avea nevoie de mai multă energie pentru a-și atinge țelurile și idealurile, chiar dacă ei de regulă sunt persoane muncitoare.

Cercul de prieteni se va restrânge, vor observa cine le este cu adevărat alături atunci când vor cere ajutor. Peștii se vor înconjura cu persoane înțelepte, vor citi mai mult, vor căuta adevăratul sens al vieții, acest proces va fi amplificat până în 2026.

Tot ce vor asimila în această perioadă le va fi de folos ulterior în activitățile pe care și le vor propune. Credința va juca un rol important, mulți nativi vor reuși în sfârșit să simtă pe pielea lor adevărata iubire, venită de la divinitate, în urma unor miracole.

Loading...