Renunță la vopseaua din comerț și folosește o metodă 100% naturală! Învață să îți vopsești părul cu zaț de cafea…

Zaţul de cafea are numeroase întrebuinţări în cosmetică, putând fi utilizat în diverse combinaţii pentru măşti de faţă, corp şi chiar păr. Mai mult, dacă îţi doreşti o nuanţă ciocolatie a părului, îl poţi folosi.

Nu vrei vopsea din comerţ, dar ţi-ar plăcea câteva reflexii pe şuviţele de păr, atunci poţi apela la varianta 100% naturală.

Loading...

Ce trebuie să faci:

Fierbe zaţul de cafea în apă, trei linguri de zat la 300 ml de apă. După ce da în clocot, se ia de pe foc şi se lasă puţin la răcit, apoi se aplică pe par.

Că să acţioneze în profunzime, trebuie să ţii amestecul cel puţin o jumătate de oră. La final, clăteşte părul cu multă apă şi spală-te că de obicei, cu apă din abundenţă

Alcool, iod și aspirină – rețeta pe care niciun farmacist nu vrea să o știți

In ziua de astazi nu trebuie sa fiti naivi, deoarece oamenii au inceput sa-si piarda constiinta si intentionat dau anumite tratamente ca sa mai cereti, iar boala sa se vindece foarte greu.

Anumiti medici ar putea recomanda anumite ingrediente mult mai bune pentru sanatatea noastra, insa, acestia prefera sa taca, deoarece si ei trebuie sa traiasca din ceva, nu?

S-a demonstrat faptul ca amestecul dintre alcool, iod si aspirina face minuni pentru durerile de picioare, glezne si spate, care sunt tare neplacute.

Cu ajutorul acestor ingrediente te poti simti iar tanar ca acum 20 de ani cand puteai sa alergi si sa sari cat vroiai.

Nu trebuie sa cumparati tot felul de creme si medicamente scumpe ca sa scapati de picioarele umflate, de dureri si rani mai vechi, trebuie doar sa aplicati solutia aceasta.

Iata care sunt ingredientele:

iod 100 ml

300 ml de alcool

10 pastile de aspirina

Se amesteca toate ingredientele (pastilele sunt zdrobite) si lasati amestecul la un loc intunecat si rece timp de 21 de zile. Aplicati o compresa si masati direct pe zona unde simtiti durere, veti vedea ca in timp durerile acestea vor fi istorie!

Loading...