S-a aflat adevarul despre disparitia Madalinei Manole. Raportul arata clar ca artista…

O româncă stabilită în Canada și un profiler FBI au anchetat cazul morții Mădălinei Manole, iar abia acum au reușit să închidă raportul.

Concluzia este uluitoare pentru toți cei care știu că Mădălina Manole s-a sinucis. Acum, la aproape 8 ani de la moartea vedetei, Mihaela Brooks și Pete Klismet susțin cu tărie că Mădălina nu s-a sinucis, ci a fost omorâtă.

Loading...

„Madalina este un fel de Madonna sau Lady Gaga. Atat de populara era in Romania. Era casatorita si avea un copil, dar a fost gasita intr-o dimineata dupa ce s-a sinucis prin ingerarea unei cantitati mari de otrava extrem de toxica.

Cantitatea pe care a baut-o ar fi putut lejer sa ucida 3 sau 4 elefanti. Am primit informatii despre acest caz, am vazut raportul de la autopsie si imagini de la locul faptei. Politia a vorbit despre sinucidere, dar asta nu e sinucidere, e crima.

CITESTE SI: Cea mai emotionanta scrisoare pentru Madalina Manole

FOTOGRAFII-DOCUMENT cu Madalina Manole, la aproape 6 ani de la moartea artistei

Fie ca va convine sau nu, asta este! Iar acestea sunt dovezile pe care le aduc in sprijinul afirmatiei mele!

Voi puteti sa redeschideti si sa anchetati din nou cazul eu nu sunt politist si cu siguranta nu am nicio autoritate in Romania.

Asta e ce am descoperit eu, asta este CV-ul meu, de aici, va ocupati voi”, a declarat Pete Klismet la un post de radio american.

Carmen Rădulescu, anunțată din timp de moartea Mădălinei?

La mai bine de 7 ani de la moartea fulgerătoare a Mădălinei Manole, Carmen Rădulescu rupe tăcerea. Artista a povestit abia acum că ea a fost anunțată că Mădălina va murit.

Mădălina Manole s-a stins din viață pe 14 iulie 2010. Artista s-a sinucis în locuința sa din Otopeni. Moartea fulgerătoare a artistei i-a dărâmat pe cei din jurul său. Durerea a fost atât de mare, încât mama sa nu a mai suportat durerea și a murit în acest an.

Deși au trecut 7 ani de la moartea regretatei artiste, Carmen Rădulescu nu poate uita un episod petrecut cu câteva zile înainte de moartea Mădălinei Manole. Ea l-a visat pe fostul soț al artistei, Șerban, care i-a spus că Mădălina va muri.

„L-am visat duminică noaptea pe Şerban. De fapt i-am auzit doar vocea, el era în umbră şi mi-a zis „Mădălina o să moară”.

Eu încercam în vis să mă cert cu el şi să-i spun că nu este aşa, mai ales că Mădalina spunea mereu că vrea să ne întâlnim peste 20 de ani să vorbim despre copiii noştri.”, a spus Carmen Rădulescu potrivit wowbiz.ro.

Loading...