S-a dus la bucătărie și și-a găsit nevasta pregătindu-i două ouă prăjite pentru micul dejun. Bărbatul a început să țipe la ea, fără să-nțeleagă cu ce a greșit. Reacția bărbatului a lăsat-o fără replică pe femeie

După o săptămână încărcată, tot ce vă doriți e puțină liniște și timp pentru relaxare pentru a uita de grijile cotidiene. Dar acest lucru nu e posibil și în povestea de mai jos. Lucrurile sunt pe punctul de a luat o întorsătură neașteptată în cazul de față.

Iată o poveste amuzantă din care toți avem ceva de învățat.

Loading...

Soția s-a dus să-i facă bărbatului două ouă prăjite la micul dejun.

La un moment dat, soțul ei a apărut în ușa bucătăriei, privind ce face nevasta lui.

„-Atenție, spuse el. Atenție! Pune mai mult unt! O, Doamne! Gătești prea multe ouă dintr-o dată! Prea multe! Întoarce-le! Acum! E nevoie de mai mult unt. O, Doamne! …Atenție! Am spus, fii atentă! Niciodată nu mă asculți când gătești! Niciodată! Întoarce-le! Grăbește-te! Nu uita să pui sare pe el! Folosește sarea! Folosește sarea! Sarea!

Nedumerită, femeia s-a întors către el și l-a întrebat ce se întâmplă cu el: „Chiar crezi că nu știu cum să prăjesc două ouă?”

Foarte calm, bărbatul i-a dat soției sale această replică: „Doar am vrut să-ți arăt prin ce trec atunci când sunt în mașină și conduc”.

Loading...