Semne evidente că partenerul tău te înșală! Fii cu ochii-n patru și află dacă există altcineva în viața lui

Faptul că în relații există crize adesea crize nu este niciun secret pentru nimeni, însă uneori, se întâmplă ca unul dintre parteneri să calce strâmb. De aceea, îți propunem să descoperi care sunt semnele evidente care îți arată că există altcineva în viața celui drag.

Fiecare își trăiește viața lui, interesele voastre nu mai coincid. El se întâlnește din nou cu vechii prieteni, iar tu treptat dispari din viața lui.

Loading...

Mereu îți scoate în evidență defectele, nu mai vrea să te accepte așa cum ești. Uneori, în spatele acestei situații se află dorința subconștientă de a-și justifica decizia.

Nu îl mai interesează ce faci, nu te ascultă când vorbești despre ceva, îți arată clar că nu îl mai interesează toate astea.

Se întoarce târziu acasă și nu-ți spune ce s-a întâmplat, de ce a întârziat.

Are prieteni noi pe care nu vrea să-i cunoști. Acesta este un semn sigur că va face niște schimbări, dar vrea să facă acest lucru treptat.

În dormitor lucrurile nu mai merg bine, iar el pur și simplu evită să mai fiți intimi.

Arată mult mai bine și vrea să fie cât mai atractivă, motiv pentru care a început să meargă la sală sau stă ore în șir în saloanele de înfrumusețare.

Dacă ascunde ceva înseamnă că există un motiv întemeiat pentru asta. Este mai bine să afli acest motiv într-o conversație liniștită, motiv pentru care nu merită să duci lucrurile la extreme.

Loading...