Soția l-a prins, a înșelat-o pe Tinder, dar ce i-a făcut femeia nu o să uite nimeni! L-a făcut de râs în fața tuturor, uite ce a povestit femeilor despre el, cazul a ajuns în ziare: ,,E mică și infestată…”

Tinder este o aplicație care are ca scop comunicarea între indivizi, dar același Tinder seamănă din ce în ce mai mult cu un site de matrimoniale, permițându-le utilizatorilor să discute între ei și să se cunoască mai bine, pentru a se întâlni apoi în viața reală. În timp ce multe cupluri ajung să se formeze pe Tinder, la fel de mulți oameni căsătoriți folosesc această aplicație pentru a-și înșela perechea.

Din păcate pentru bărbatul care face subiectul acestui articol, soția lui l-a prins înșelând-o și a reușit să intre pe contul lui de Tinder. Pentru a se răzbuna i-a rescris profilul într-un mod incredibil. Iată ce a scris despre el:

Loading...

,,Bună numele meu e Mike sunt căsătorit și am doi copii. O am minusculă infestată. Soția mi-a găsit contul de Tinder și nu știu dacă chiar în acest moment ea nu cumva vorbește cu una dintre fetele mele, plus că mă părăsește. Sunt un mare c*cat care nu dă doi bani pe nimeni în afară de el. Am înșelat-o de atât de mult timp, dar nu fiți triste, dacă cumva nu îmi amintesc numele voastre, asta e pentru că am trimis același mesaj general de rahat tuturor fetelor. Simțiți-vă libere să îmi trimiteți mesaje în care să mă înjurați cât mai direct.”

Loading...