Sute de porci erau duși la abator, dar unul singur a făcut ceva care i-a uimit până și pe polițiști. Poliția l-a adoptat pentru fapta lui: ,,Nu credeam că un porc e capabil de așa ceva…”

Un porc din America de Sud credea că este deja șuncă și șorici, dar a continuat să lupte până la capăt.

Animalul fusese băgat în același loc cu concetățenii săi din aceeași specie într-un camion care trebuia să îi ducă la abator. Totuși, așa cum ar face orice porc care se respectă, unul singur a căutat o cale de a evada! În momentul în care a găsit-o, n-o să își vină să crezi de ce a fost în stare pentru a simți din nou gustul libertății.

Loading...

Porcul nostru a sărit curajos din camionul care-l ducea spre moarte, a aterizat pe o autostradă aglomerată, însă, în mod miraculos, a scăpat nevătămat. Responsabilii care voiau să îl ducă la abator au declarat, în urma incidentului: ,,Ea merită o șansă la viață și o are. Nu va mai fi mâncată niciodată”.

Unde credeți că a fost dus porcul inteligent? O secție de poliție l-a adoptat, iar acum trăiește o viață fericită într-un coteț care era de obicei rezervat câinilor polițiști.

Iată imaginile:

Loading...