Trei zodii urmărite de ghinion în perioada următoare. Pentru aceşti nativi vor fi luni grele

A doua jumătate a anului 2018 nu le aduce bucurii, ci doar lipsuri și necazuri acestor zodii. Au loc schimbări în viața lor, și nu în bine.

Iată care sunt GHINIONIŞTII horoscopului în perioada următoare:

Loading...

TAUR:

Primești vestea unui diagnostic crunt, care te vizează fie pe tine, fie pe cineva drag, din familie. E o mare tristețe pe care o vei depăși cu greu.

Nu prea ai parte de sprijinul prietenilor, iar însingurarea aceasta nu îți face deloc bine, ci îți agravează și mai rău starea.

SCORPION:

Chiar dacă pare greu de crezut, în a doua jumătate din 2018 vei suferi cumplit în dragoste. Iubești enorm, iar faptul că lucrurile nu merg între voi așa cum ți-ai dorit îți sfâșie inima.

În relația pe care o ai se produc certuri, sunt discuții interminabile care nu aduc nimic bun, ba chiar duc la o despărțire dureroasă.

CAPRICORN:

Ești pus în fața unor decizii grele, în care trebuie să fii fermă. Problema e că nu știi încotro să o apuci, lucru care te va destabiliza complet.

Ești dezorientat și nu prea e nimeni prin preajma care să îți vină în ajutor. Vei avea probleme cu banii. E un an greu, un an trist, care va lăsa în urmă urme adânci.

Loading...