VIDEO – A fost uimit când a văzut bărbatul întins pe jos, la podea, lângă un băiețel, a făcut o poză și a pus-o pe internet, dar când și-a dat seama ce se întâmpla de fapt, a rămas fără cuvinte. Uite ce-i făcea bărbatul copilului

Să tunzi copii este, de cele mai multe ori, un lucru dificil pentru majoritatea frizerilor. Așa că o vizită la frizer poate deveni o adevărată provocare pentru oricine, mai ales dacă se întâmplă să existe și un caz ca cel de mai jos.

Dar, din fericire, există și profesioniști în acest domeniu care sunt pregătiți să facă față la orice provocare, cu bunătate și cu multă creativitate.

Loading...

Franz Jakob este proprietarul unei frizerii din Quebec. Franz obișnuiește să tundă pe toată lumea, iar pe lista clienților săi se numără și câteva persoane cu nevoie speciale. Recent, Franz i-a făcut o tunsoare unui băiat de 7 ani, Wyatt Lafreniere, care suferă de autism. Lui Wyatt nu-i place să stea liniștit nicio clipă, așă că mersul la frizer este mereu o „aventură” pentru el și mama lui.

Franz a reușit să se apropie de băiat foarte mult și de fiecare dată adoptă o strategie specială pentru acesta. Când Wyatt obosește și nu mai are răbdare să mai stea liniștit pe scaun, copilul se pune întins pe podea. Același lucru face și Franz. Chiar și în această poziție, deloc comodă pentru unii, Franz își continuă liniștit tunsoarea. Nu există lacrimi, nici urlete, niciun disconfort, iar mama lui Wyatt este cât se poate de mulțumită de tactica frizerului.

Îl puteți urmări pe Franz în acțiune în imaginile de mai jos!

Loading...